Velkommen til idræt og kultur i TJELECENTERET

Klik og find alle vores aktiviteter

ORDENSREGLER I TJELECENTERET

 

  • LOKALER, INVENTAR, REDSKABER OG UDSTYR SKAL EFTERLADES I SAMME STAND OG PÅ SAMME STED SOM DET ER MODTAGET/TAGET FRA.
  • DER MÅ IKKE MEDTAGES MAD OG DRIKKELSE I HALLERNE OG AFFALD BEDES EFTERLADT I DERTIL OPSATTE SKRALDESPANDE RUNDT I HALLERNE.
  • RYGNING/SNUS/DAMP ER IKKE TILLADT I TJELECENTERET ELLER PÅ TJELECENTERETS OMRÅDE, VI ER PARTNER I ”RØGFRI FREMTID” SOM ER MED TIL AT BESKYTTE VORES BØRN OG UNGE SAMT GIVE DEM DE RETTE VÆRDIER. PÅ BAGSIDEN AF FORSAMLINGSHUSET ER DER ET RYGEHJØRNE, SOM SKAL BENYTTES, RYGNING UDENFOR HOVEDINDGABGEN ER IKKE TILLADT!
  • HALGULVENE MÅ IKKE BETRÆDES MED UDENDØRS FODTØJ OG DER SKAL BENYTTES INDENDØRS SKO, DER IKKE EFTERLADER SORTE MÆRKER PÅ GULVET! DETTE ER MED TIL AT BESKYTTE VORES UDØVERE, SÅ DE IKKE GLIDER I JORD OSV. FRA UDENDØRS SKO!
  • BOLDSPIL/ET HJULET CYKEL I OMKLÆDNINGSRUM, GANGAREALER OG CAFE ER IKKE TILLADT! KUN I HALLERNE, AF HENSYN TIL GULVE/VÆGGE OSV.
  • FOR IKKE IDRÆTSUDØVERE GÆLDER DET OM AT VISE RESPEKT OVERFOR DEM SOM SPILLER KAMP/TRÆNER OSV. SÅ MAN IKKE FORSTYRER DE NÆVNTE AKTIVITER, DETTE GÆLDER BÅDE UNDER KAMPE OG TRÆNING.
  • BENYTTELSE AF FACILITERNE I TJELECENTERET MÅ, UDENFOR TRÆNINGSTIDER, KUN SKE EFTER AFTALE MED HALLENS PERSONALE.
  • OPHOLD I FÆLLES OMRÅDER (CAFE OG GANGAREALER) SKAL SKE EFTER ANVISNIINGER FRA HALLENS PERSONALE, TJELECENTERET FORVENTER AT BÅDE BØRN OG VOKSNE BEHANDLER STEDET OG INVENTARET ORDENTLIGT! DET VIL SIGE MAN SIDDER I MØBLER, MAN HOPPER/GÅR/KRAVLER IKKE I MØBLER, MAN RYDDER OP EFTER SIG OG GENERELT BEHANDLER TINGENE SOM MAN GØR HJEMME! DET FORVENTES AT FORÆLDRE TAGER ANSVAR FOR SINE BØRN, OVERHOLDES DETTE IKKE, VIL MAN BLIVE BEDT OM AT FORLADE STEDET SAMT EVT. ERSTATTE ØDELAGT INVENTAR.
  • BESKADIGELSE AF INVENTAR ELLER MANGLENDE FUNKTION AF DETTE, MEDDELES TIL HALLENS PERSONALE ELLER DE TRÆNERE DER ER PÅ AKTIVETEN, SÅ SKADER KAN BLIVE UDBEDRET.
  • DA VI ER MANGE BRUGERE DER SKAL FUNGERE SAMMEN I TJELECENTERET, SKAL VI SELVFØLGELIG VISE HENSYN TIL HINDANDEN SAMT RESPEKTERE AKTIVITETER/KAMPE OSV. OG SØRGE FOR AT GIVE PLADS/RO TIL DE IGANGVÆRENDE AKTIVITETER.

MED VENLIG HILSEN

TJELECENTERET
Adresse

Tjelecenteret
Tjelevej 9, Ørum, 8830 Tjele
   
CVR 30215702

 

 


Kontakt

Centerleder
Kristian Steffensen
Mobil: +45 2117 2597
Email: kristian@tjelecenteret.dkFoulum IF

Formand 
Morten Otte
Mobil: +45 2048 8432
Email: mortenotte@hotmail.com
CVR 29566011


Ørum IF

Formand                       
Morten Dam Rasmussen
Mobil: +45 2515 2755
Email: formand@orum-if.dk

CVR 27951015


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk